Det bedste tidspunkt at rejse til Bali på

Bali er generelt et fantastisk sted at besøge året rundt, så det bedste tidspunkt at besøge Bali kommer virkelig an på dine egne personlige præferencer, selv om der er en række faktorer, der kan påvirke din beslutning. Afhængigt af hvilken oplevelse du vil have, hvilke områder du vil besøge, og hvilke ting du vil lave, mens du er der, vil den bedste tid at besøge Bali på være op til dig. Kunne du godt tænke dig at vide mere om Bali, så kan du læse lidt mere om den dejlige ø og finde en masse lækre rejsetilbud hos Spies, lige her.

Overvejelser i forbindelse med valg af rejsetidspunkt

Overvej følgende faktorer for at bestemme, hvad du synes, vil være den bedste tid til at besøge Bali for dig.

 1. Højsæson og lavsæson
  Sæsonerne kan også påvirke din beslutning om, hvornår du skal rejse til Bali, da de mest populære tider ikke kun er de travleste men også de dyreste tidspunkter at rejse til Bali på. Juli og august er normalt de travleste perioder i højsæsonen med mange familier, der er på ferie i forbindelse med skoleferier, og det samme gælder for jul og nytår. Lavsæsonen er billigere i et forsøg på at tiltrække flere besøgende og nogle af de bedste tilbud kan være mellem marts og oktober.
 2. Surfing
  Selvom surfing på Bali er fantastisk hele året, arter nogle af de bedste hot spots sig bedre under bestemte vejrforhold eller kan blive farligt i spidsbelastningsperioder. Derfor kan det være en god idé at have med i sine overvejelser, hvis man gerne vil prøve kræfter med surfing i Bali. Fra april til oktober er surfing på sit bedste på vestkysten, mens fra november til marts tilbyder østkysten bedre betingelser.
 3. Festivaller
  En del af attraktionen, når du besøger Bali, er nogle af de livlige arrangementer og festivaller, der afholdes, og nytårsaften er en af ​​de største. En meget berømt begivenhed hos lokalbefolkningen. Bali bliver helt levende med fyrværkeri, musik, dans, mad og en festlig ånd, som deles af både lokale og turister. En af Balis mere overraskende begivenheder er Negara Bull Races, hvor højt indrettede tyre og vogne konkurrerer mod hinanden mellem juli og oktober.
 4. Vejret
  Som en tropisk destination er Balis vejr generelt temmelig mildt og behageligt året rundt, men den store sæsonforskel falder mellem de våde og tørre årstider. Den våde sæson falder fra november til april og er lidt varmere og helt sikkert mere fugtig, med kort men kraftig nedbør i løbet af dagen, men denne nedbør påvirker ikke ture og aktiviteter. Den tørre sæson falder fra maj til oktober og er bestemt tænkt som en af ​​de bedste tider at besøge Bali, da solen altid er fremme og havet dermed er mere indbydende. Selvom vejret er bedre til solbadning, svømning og udendørs aktiviteter betyder det også, at Bali generelt er mere travl i denne periode.
  Du kan booke din ferie til Bali gennem Spies hele året rundt lige her.