Guide: De tre bedste steder at dykke på Bali

Bali er om noget et sandt paradis for alle rejsende. Her finder du alt lige fra frodige risterasser til store og betagende vandfald. Men vidste du, at Bali også er et paradis under havoverfladen? Hvis ikke skal du læse med i indlægget her!

Hvor på Bali skal du dykke?

Padang Bai

Det første dykkersted vi anbefaler, hedder Padang Bai. Det er en havneby, som ligger på østsiden af Bali. Herfra kan du både tage med færgen til Lombok og de eksotiske Gili-øer. Hvis ikke du har dykket før, eller kun har dykket meget lidt, så er stedet her det perfekte sted.

For her er der hvid sandbund, farverige koraller, mulighed for muck diving, havskildpadder, klovnefisk, revhajer og meget mere!

Blue Lagoon

Blue Lagoon ligger også ved byen Padang Bai. Kun 10 minutter fra kysten med båd ligger dykkerstedet Blue Lagoon, som er et af de mest populære steder at dykke på Bali. Navnet kommer sig af, at der altid er klart blåt vand. Dykningen eller snorklingen foregår fra 5 meters dybde. Herfra kan man svømme ud til farverige koraller, og komme helt ned til 20 meters dybde. Du kan se alt lige fra havskildpadder til moræneål, søheste og stimer af koralfisk.

Manta Point

Manta Point ud for Nusa Penida er et must, hvis du elsker at dykke, eller gerne vil lære det. Hvad du kan se her, giver mig sig selv – nemlig Manta Rays (djævlerokker).

Djævlerokkerne kommer til ”Manta Point”, fordi det både er rigt på plankton, men også fordi stedet fungerer som en rensestation. Er du heldig, kan du se helt op til 4-5 djævlerokker ad gangen! Selvom navnet ikke antyder det, så er djævlerokkerne venlige og fredfyldte, og ligner flyvende engle med deres elegante svømmetag.

Er du blevet fristet til at tage til Bali for at dykke?