Budgettering for rejsen til Bali

 

Bali er en af ​​de mest spektakulære stedet at besøge i hele Sydøstasien. Et besøg på øen Bali er derfor også en væsentlig del af ethvert besøg i Indonesien, der ville være synd at gå glip af. Men det er klogt at lægge et særskilt budget for denne del af din rejse, da Bali er epicentret for turisme i Indonesien, og priserne afspejler den konstante stabile strøm af europæere og australiere, der kommer året rundt for at nyde den mangfoldighed, som øen har at byde på.

Du kan booke din rejse til Bali gennem Spies, hvis du allerede ved, at du vil en tur dertil.

Hvad koster en rejse til Bali?

Øen Bali er, som Indonesien, større end du måske tror og mere varieret, hvorfor dit budget bør være afhængigt af, hvor i Bali du ønsker at rejse til. Med nogle få undtagelser, synes det at være billigere længere nordpå, hvorimod den sydlige del af øen er lidt dyrere. Her er de bedste priser at finde i Kuta og Legian, på trods af, at det kan være lidt mere udfordrende at finde nogle gode tilbud.
Det er lidt vanskeligt at fastsætte et dagligt budget for Bali, da øen er så forskelligartet, så et budget der fungerer for Ubud og Lovina, vil måske ikke være tilstrækkeligt for Seminyak og Kuta. Den nemmeste måde at spare penge på er at droppe de mere populære destinationer til fordel for de mindre byer og landsbyer, hvor turister stadig er mindre hyppige, og du sparer meget på boliger og mad.

Bali er allerede det dyreste turistmål i Indonesien og bliver langsomt dyrere, da turister opdager mere af Bali, men billig mad og indkvartering er stadig bredt tilgængeligt. I syd Bali og Ubud er priserne vanskeligere at forhandle, og højere priser er ganske almindelige, fordi hoteller og leverandører ved, at der er folk, der betaler disse priser uden at stille spørgsmål.

Book din rejse til Bali i god tid

Du kan booke en pakkerejse til Bali gennem Spies lige her. Og hvis du enten er ude i god tid eller er villig til at tage en afbudsrejse med kort varsel, så kan du være heldig at få rejsen til en rigtig god pris. Bali er ikke billigt, men det er bestemt en oplevelse, der er alle pengene værd. Det er et enormt smukt sted, og Spies har en masse lækre hoteller forskellige steder på øen, så der burde være noget for enhver smag og pengepung.