De smukkeste steder på Bali

 

Nogle mener, at Bali er overvurderet, alt for turistet og ikke værd at besøge, mens andre mener, at det er en af de bedste og mest unikke oplevelser. Det afhænger i høj grad af, hvordan man planlægger sin rejse og hvilke steder man besøger. Det er klart, at de mest populære steder også er meget turisteder, men der findes altså mange skønne, hengemte oaser i Bali, hvis man gider ofre lidt tid på at sætte sig ind i det.

Top 10 steder du skal se

Her finder du en liste over nogle af de steder, du simpelthen er nødt til at besøge, når turen går til Bali. Der findes selvfølgelig mange flere og en lang række af skønne steder på Bali, men disse er alligevel af en helt særlig støbning.

 1. Uluwatu Tempel – Pura Luhur
  Forestil dig en stor robust kalkstens klippe med et tempel oppe på toppen, næsten som en scene fra Cliffhanger. Uluwatu Tempel er bestemt et besøg værd.
 1. Pura Tanah Lot
  En anden majestætiske klippeformation ligger som et fundament af en populær pilgrimstempel, kendt som Pura Tanah Lot. Det er mest populære sted for sin sindsro og kulturel betydning, da det er forbundet med den balinesiske mytologi som en af de syv templer, der danner en ring i den sydvestlige del af Bali.
 1. Pura Ulun Danu Bratan
  Et andet tempel, der skal besøges på Bali, hvor i modsætning til resten, der ligger på klipper, ligger ved en sø.
 1. Delfin observationer på Lovina
  Lovina er en af de bedste steder i Bali at se delfiner. Du vil forlade stranden ved daggry for at finde delfiner, selvom det kan være helt overfyldt med andre turister er det stadig det værd, når du finder en flok af delfiner.
 1. Fest på Kuta Beach
  Kuta er den mest populære strande i Bali, hvilket betyder at du kan være sikker på at finde liv og fest her. Tag herhen hvis du ønsker at socialisere dig, feste og have det sjovt. Du kan være sikker på at finde en række steder for forskellige atmosfærer og budget.
 1. Vandretur / Bestige Mount Batur på Kintamani
  Op i et højland i øst enden af Bali, ligger Mount Batur caldera i Kintamani. En opstigning til toppen (1700 meter) i denne aktive vulkan er en stor oplevelse for alle aktive rejsende.

 

Har du ekstra tid kan en vandring på vulkanen Ijen på naboøen Java anbefales.

Billede: Aaron Toth