Balis bedste bryllupsrejse resorts

 

Bali er et af de mest magiske steder i verden, hvorfor det også er det perfekte sted at de lykkeligste dage i dit liv med din kone eller mand i det tropiske ø paradis.

Bali er kendt som “øen of the Gods ‘for sine ceremonielle traditioner og hellige templer, men der er masser af det guddommelige i Bali for en anden slags tilbedelse. Bali fortryller og forfører med en rig kultur, sin naturlige skønhed og en unik charme-sol, sand, surfing, shopping og uforfalsket tropisk pragt, alle serveret med en heftig dosis af luksus og forkælelse. Den bedste kombination af romantik og afslapning.

Resorts for enhver smag

Der er oplevelser for enhver smag og overnatningsmuligheder for alle budgetter, fra luksus villaer og spa retreats til sofistikerede hoteller og resorts. Ikke mærkeligt, at Bali er en favorit destination for bryllupsrejser.

 • Four Seasons Resort Bali i Sayan
  Par, der ønsker at gøre krav på deres egen lille stykke af eden vil elske dette resort i hjertet af Balis mest kulturelle og rige region, kun få minutter fra den kunstneriske hovedstad Ubud. Luksuriøse private suiter og villaer er spredt i en frodig dal ved bredden af den smukke Ayung flod, der tilbyder et magisk ophold, hvor du kan oprette forbindelse til naturen og med hinanden.
 • Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay
  Udformet som et traditionelt rækkehus med rummelige stråtækte tage og pool villaer tilbyder dette resort en fantastisk udsigt over bugten. Das dagene væk og sip cocktails ved poolen eller loungen i en af de udendørs pavilloner på feriestedets private Coconut Grove Strand.
 • Uma af Como
  Dem med en forkærlighed for en holistisk livsstil (med masser af luksus) vil finde en drømme bryllupsrejse destination i Uma ved Como. Stier skærer gennem den frodige ejendom, hvilket fører til værelser, suiter og villaer, hvor traditionelle Alang-Alang stråtage blandes med slanke, moderne opholdsstuer. Det er romance på sit fineste, fremvist i den fantastiske pool villaer med deres private pool og soldækning med storslået udsigt over Tjampuhan-dalen.
 • The Grand Nikko Resort Bali
  En spektakulær beliggenhed på en 40 meter klippe med udsigt over det Indiske ocean, giver det 5-stjernede Grand Nikko Resort en fantastisk bryllupsrejse stemning, hvor du bare kan tjekke ind og slappe af. De velindrettede værelser spænder fra værelser med balkon med udsigt over havet, poolen eller haven, til luksus pool villaer og den syvende himmel værelser.