Få mest ud af ferien på Bali

 

De fleste har hørt om ferieparadiset Bali, men kun de færreste har faktisk været der, så her kommer der en beskrivelse af Bali, således man bedre kan vurdere, om man vil hertil på en kommende ferierejse. Bali er især kendetegnet ved sine gyldne strande, det eksotiske natteliv samt de overdådige ferieboliger langs kysten. Bali er faktisk meget mere end dette, idet man også bør opleve den forbløffende natur med blandt andet aktive vulkaner, templer samt mange uudforskede tilflugtssteder.

Fakta om Bali

Bali ligger på den anden side af jorden, og Bali er én af de mest kendte øer, som tilsammen danner Indonesien. Øgruppen er fortrinsvist muslimsk med Islam som religion, men på Bali har man bibeholdt hinduismen. Bali er især kendetegnet ved en afslappende kultur, der samtidigt er meget gæstfrie mod turisterne. Man kan dyrke masser af sportsaktiviteter på Bali især indenfor vandsport, så der er ofte tale om paraglidning, surfing,.dykning og badeferie.

Man skal være klar over, at man som turist kun får 30 dages visum, men dette plejer også at være rigeligt for de fleste turister. På Bali kan man finde masser af luksuriøse indkvarteringsmuligheder, og maden er også i topklasse, så der for vil en ferie på Bali nemt kunne huskes for det skønne klima og komfortable ophold. Mange rejser hertil på bryllupsrejse, da Bali er meget romantisk.

Oplevelser på Bali

På ferien til Bali bør man især kende til de mest kendte seværdigheder og attraktioner, således man kan besøge dem, man især er interesserede i. Der findes masser af modebutikker, moderne restauranter samt stilfulde hoteller, der tiltrækker masser af kunstnere til øen. Man bør på turen besøge nogle af de mest kendte attraktioner, der er disse:

  • Kongepaladset.
  • Monkey Forest.
  • Pura Besakih fra omkring år 1000 er Balis første og største tempel.
  • Bydelen Tenganan med det originale Aga-samfund.
  • Vulkanen Gunung Batur er absolut et besøg værd.
  • Besøg i Balis mange plantager med gummi, kakao og kaffe.